Launching ceremony of “Aesthetic and Arts Volume 2”

Launching Ceremony of “Aesthetic and Arts Volume 2” was held on 11th January 2017 at Sumangala Building of University of Sri Jayewardenepura. Dr D.P.S. Chandrakumara,Dean of The Faculty of Humanities and Social Sciences, Ven. Dr Madagampitiye Wijithadhamma Thero, Head of the Department of Pali and Buddhist Studies, Prof. Sunethra Thennakoon, Head of the Department of  Geography and many other academic members had graced the event.

View more at http://fhss.sjp.ac.lk/news/%E0%B7%83%E0%B7%9E%E0%B6%B1%E0%B7%8A

“සෞන්දර්ය හා කලාශිල්ප” සඟරාව දොරටවැඩුම

“සෞන්දර්ය හා කලාශිල්ප” සඟරාවේ දෙවන කලාපය දොරටවැඩුම ජනවාරි මස 11 දින සුමංගල කියැවීම් ශාලාවේදී පැවැත්වුනි. ආචාර්ය ඩි. පි. එස්. චන්ද්‍රකුමාර, පීඨාධිපතිතුමා, මානව ශස්ත්‍ර හා සමාජීය විද්‍යා පිඨය, ආචාර්ය මැදගම්පිටියේ විජිතධම්ම හිමි, අංශාධිපති, පාලි හා බෞද්ධ අධ්‍යයනාංශය, මහාචාර්ය සුනේත්‍රා තෙන්නකෝන්, අංශාධිපති, භූගෝල විද්‍යා අධ්‍යයනාංශය සහ  පාලි හා බෞද්ධ අධ්‍යයනාංශයේ ආචාර්යවරුන් ඇතුළු විද්වතුන් රැසක් මෙම උත්සවයට සහභාගී විය.

මෙම සඟරාව ප්‍රකාශනය කිරීමේ කටයුතු සංවිධානය “බුදු සමය, සෞන්දර්ය හා කලා ශිලප විෂය ඒකකය (BUCI-3120) හදාරන ලද සිසුන් විසින්  සිදු කළ අතර මෙහි එන සියලු ලිපි සැපයූවෝද මෙම විද්‍යාර්තින් වෙති. මෙම විෂය ඒකකය භාරව කටයුතු කරන ආචාර්ය එන්. මෙන්ඩිස් මහතාගේ මගපෙන්වීමෙන් මෙම විද්‍යාර්ථින් විසින්  විවිධ ප්‍රදේශයන්හි ක්ෂේත්‍ර පර්යේෂණයන්හි නියැලෙමින් ඒකරාශී කරගත් දත්ත ඔස්සේ මෙම ලිපි සියල්ල  සම්පාදනය කර තිබේ.