මහාචාර්ය ලලිතා එස් ප්‍රනාන්දු 2016 වසරේ Excellent Alumna සම්මානයෙන් පිදුම් ලබයි.

ශ්‍රී ජයවර්ධනපුර විශ්ව විද්‍යාලයේ රාජ්‍ය පරිපාලන අධ්‍යයනාංශයේ  අංශ ප්‍රධාන මහාචාර්ය ලලිතා එස් ප්‍රනාන්දු 2016 සැප්තැම්බර් මස 15 වන දින තායිලන්තයේ සංවර්ධන පරිපාලනය පිළිබද ජාතික ආයතනයේ National Institute of Development Administration – NIDA) පැවති සම්මාන උළෙලේදී 2016 වසරේ Excellent Alumna සම්මානය දිනා ගැනීමට සමත් වී ඇත. මෙම උළෙල සංවිධානය කරන ලද්දේ NIDA ආයතනය, Graduate School of Public Administration (GSPA) හා Alumni Association of the NIDA එක්වයි.

විශ්ව විද්‍යාලය විසින් 2016 වසර සදහා සම්මාන 17 ක් සදහා දායකත්වය ලබා දී ඇත.  NIDA ALUMNI හි කීර්තිමත් සාමාජිකාවක් වශයෙන් හදුනාගෙන ඇති මහාචාර්ය ලලිතා එස් ප්‍රනාන්දු මෙම සම්මානයත් සමග ඇයගේ  අධ්‍යයන හා වෘත්තිය ගමන් මග තුල තවත් ජයග්‍රාහී සංධිස්ථානයකට පිවිස ඇත.